Simac beheert ict bij Hessing Supervers

Simac uit Veldhoven beheert de komende vijf jaar de kantoorautomatisering van Hessing Supervers. Dat bedrijf uit Zwaagdijk verwerkt en verpakt verse groente en fruit. Simac is verantwoordelijk voor het beheer van de back-end, meer specifiek de infrastructuur van het serverpark, de hard- en software. Bovendien moet de dienstverlener de it-processen beter inrichten en verder automatiseren.

Patrick Rentenaar, it-manager Hessing Supervers, vertelt dat het een beheerpartner zocht en via ‘de optelsom van prijs, certificeringen, de hoeveelheid mensen op de it-afdeling en de aanwezige kennis' voor Simac kiest.

Hessing is opgericht in 1968 en verwerkt groente en fruit tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit en maaltijdsalades. Die levert het familiebedrijf aan supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight-cateraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. In totaal werken er ruim tweeduizend mensen bij Hessing.

Simac beschikt over veertien bedrijven verspreid over zeven landen en heeft zo’n ruim duizend medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-08T10:14:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.