SVB huurt voor 92 miljoen flexibele arbeidskrachten in

Dit artikel delen:
Inhuur

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) heeft uitzendbureau Driessen uit Helmond en Between Staffing uit Amsterdam geselecteerd voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten, waaronder een klein percentage ict’ers. Het contract, met een looptijd van twee jaar en de mogelijkheid om deze twee keer met een jaar te verlengen, heeft een maximale waarde van 92 miljoen euro.

De Europese aanbesteding van de SVB is opgesplitst in twee percelen. Het eerste perceel is gericht op de inhuur van personeel tot en met functieschaal zeven. Dat contract, met ook een looptijd van maximaal vier jaar, is gegund aan uitzendbureau Driessen uit Helmond. Dat bureau is gespecialiseerd in uitzendkrachten voor de overheid, het onderwijs en in de zorg. Dit eerste perceel heeft een maximale waarde van tachtig miljoen euro verdeeld over de looptijd van vier jaar (twintig miljoen euro per jaar).

Het tweede perceel, met een maximale waarde van twaalf miljoen euro (drie miljoen euro per jaar), gunt de SVB aan Between Staffing. Dit perceel is gericht op de inhuur van flexibele arbeidskrachten tot en met schaal zeven via toeleveranciers. Het gaat onder meer om zzp’ers.

Functieschaal 7

Bij beide percelen betreft het inhuur van personeel tot en met schaal zeven. Dit gaat voornamelijk over dienstverlenende functies. Ook wordt er een beperkt aantal ict-functies ingehuurd. Dit gaat om functies zoals testspecialisten, adviseurs organisatie & Informatie, ict-beheerders, supportspecialisten, applicatiebeheerders, software engineer en ict-specialisten. Het betreft hierbij vooral uitvoerende werkzaamheden.

De operationele aansturing, die kan voorkomen bij bovengenoemde functies in schaal zes en zeven, valt niet onder deze schalen. Dan wordt de ict’er ingeschaald in een hogere functieschaal (acht tot en met twaalf). Vanaf schaal acht komen ook nieuwe ict-functies voor, zoals functioneel specialist, infra beheerder, procesexpert, projectmanager, informatiemanager en architect.

Voor 2020 en 2021 verwacht de SVB ongeveer 290 flexibele arbeidskrachten in te zetten. In 2022 verwachten de organisatie gemiddeld tweehonderd flexkrachten in te zetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

een beetje verrast. Gaan ze eindelijk serieus doen? Hoeveel mensen hebben de afgelopen paar jaar gemerkt dat ze een zinloze sollicitatie deden? o.a. omdat ze prima CV's hadden met een perfecte match en dat zowel zij als hun collegae met tegenstrijdige(!) redenen werden afgewezen. Bijvoorbeeld: 1 krijgt als reden: de vacature is intern vervuld. 2 komt daarna op gesprek en wordt vervolgens ook met onzin afgescheept.... alleen maar één van de vele voorbeelden....

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-16T14:13:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.