CBS wisselt SoftwareOne in voor Computacenter

Dit artikel delen:

Computacenter heeft de nieuwe Europese Aanbesteding bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voor licentiebeheer gewonnen. De ict-dienstverlener neemt dit minimaal de komende twee jaar op zich. In de voorgaande vier jaren voerde SoftwareOne het licentiebeheer uit.

De nieuwe raamovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, met optie tot verlenging met maximaal twee keer één jaar. Gedurende deze periode levert Computacenter onderhoud op de huidige softwarelicenties en uitbreiding met nieuwe standaard softwarelicenties inclusief onderhoud voor het statistiekbureau van Nederland.

In september 2018 nam Computacenter Misco Solutions over. Daarmee kreeg het onder meer een sterkere positie op de Nederlandse overheidsmarkt. Het bedrijf zegt al eerder een contract te hebben getekend voor de modernisering van de datacenters bij het CBS.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-22T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.