Logius en SSC-ICT huren voor 235 miljoen ict’ers in

Logius en SSC-ICT, twee ict-dienstverleners binnen het Rijk, hebben elk zes partijen geselecteerd voor de inhuur van tijdelijke ict-professionals. Met de klus van Logius is tachtig miljoen euro gemoeid, SSC-ICT betaalt 155 miljoen euro voor de ict’ers. Beide contracten hebben een looptijd van vier jaar.

De Europese aanbesteding voor de inhuur van ‘medewerkers met informatievoorziening (iv)-kennis en -kunde’ bestaat uit vier percelen. Het eerste perceel betreft die van Logius. Het contract, met een waarde van tachtig miljoen euro, is gegund aan Between, Cimsolutions, HeadFirst, Linkit, Ordina en Ukomst. Het tweede perceel omvat een waarde van 155 miljoen euro. SSC-ICT gunt het contract aan Cimsolutions, HeadFirst, Itaq, Linkit, Ordina en De Staffing Groep.

Het derde perceel is van P-Direkt en heeft een waarde van 17,5 miljoen euro. Het laatste perceel, met een waarde van vijf miljoen euro, is uitgezet door Deta-vast. Het is op dit moment niet bekend aan wie deze percelen zijn gegund. Ook deze contracten hebben een looptijd van vier jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-03T11:46:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.