Tie Kinetix regelt e-facturatie Stap-subsidie UWV

Dit artikel delen:

Het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) voert vanaf 2022 de zogeheten Stap-regeling uit waarbij werkzoekenden subsidie kunnen aanvragen voor het volgen van opleidingen. Na een aanbesteding is Tie Kinetix geselecteerd voor het leveren van e-factuursoftware. Zeker zo'n zeshonderd opleidingsinstituten sluiten zich naar verwachting aan op dit Flow-platform van de aanbieder van e-commerce-oplossingen uit Breukelen.

Het subsidieprogramma, ook wel bekend als het Stimulering van de ArbeidsmarktPositie (Stap)-budget), start  januari 2022 van start. Het stelt werkzoekenden in staat subsidie aan te vragen voor het volgen van scholingsactiviteiten bij de deelnemende instellingen (geschat op ruim zeshonderd).

Onderdeel van de uitvoering van de subsidieregeling is dat het UWV de aangevraagde subsidie uitbetaalt aan het opleidingsinstituut. Om dit te realiseren wil UWV alle facturen van de opleidingsinstituten elektronisch ontvangen en verwerken.

Daarvoor is na een aanbesteding, waaraan nog twee andere partijen meededen, gekozen voor het cloudgebaseerde Flow-platform van Tie Kinetix. Het gaat om een zesjarig contract met een optie tot verlenging van twee keer een jaar en een waarde van circa een half miljoen euro.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij UWV

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-02T18:06:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.