Drinkwaterbedrijf Oasen in zee met Protinus IT

Dit artikel delen:

Drinkwaterbedrijf Oasen uit Gouda heeft na een aanbesteding Protinus IT gecontracteerd voor het leveren van ict-licenties (non-Microsoft). Daarbij zorgt de Houtense it-dienstverlener voor een portaal dat het nutsbedrijf inzage verschaft in alle licenties met de hierbij behorende looptijden. De raamovereenkomst heeft een looptijd van twaalf maanden met een optie tot verlenging van tweemaal een periode van telkens 24 maanden.

De scope van de opdracht bestaat uit het leveren van licenties vanuit de huidige installed base (non-Microsoft) bij het drinkwaterbedrijf. Op verzoek van Oasen zijn hier aanvullende licenties aan toe te voegen.

Een van de specifieke eisen binnen deze aanbesteding is het beschikbaar stellen van een onlin- portal die Oasen up-to-date inzage verschaft in alle licenties met de hierbij behorende looptijden. Met behulp van deze portal wil het nutsbedrijf proactief worden geïnformeerd over de afloopdata van licentieovereenkomsten, met hierbij de vraag of er verlengd moet worden én met welke aantallen. Protinus IT is gespecialiseerd in het maken van dit soort maatwerkportalen. 

Oasen - voorheen Waterleidingbedrijf Zuid-Holland Oost en Hydron Zuid-Holland - is het drinkwaterbedrijf in het Groene Hart van Nederland en maakt op een duurzame wijze drinkwater voor 790.000 inwoners in het oosten van Zuid-Holland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-26T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.