Detavast-tender voor Calco, iSense, YER en Staffing

Dit artikel delen:
jongeren

De Dienst ICT Uitvoering (Dictu), de Belastingdienst, het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) selecteren de detacheerders iSense ICT Professionals, YER, Calco en De Staffing Groep voor de levering van relatief onervaren ict'ers. Die medewerkers worden binnen de vier overheidsorganisaties gestationeerd en via een verdere opleiding klaargestoomd om in vaste dienst te treden.

De gunning gaat om een zogeheten detavast-constructie. De vier overheidsinstellingen zoeken hierbij een kwartet aan detacheringsbureaus die startende it’ers leveren voor tijdelijke opdrachten. Zij willen de it-professionals klaarstomen tot een startniveau en na afloop van de inhuurtermijn in dienst nemen.

De vier geselecteerde detacheerders, te weten iSense ICT Professionals, YER, Calco en De Staffing Groep, tekenen een vierjarig contract met een totale waarde van zo'n 39 miljoen euro.

Dictu

Dictu huurt separaat van deze aanbesteding voor de komende vier jaar voor naar schatting maximaal 316 miljoen euro aan flexibele ict-arbeidskrachten in. Deze tender is gegund aan het consortium Divetro, Bartosz en Linkit en nog acht partijen: Cimsolutions, IT-Staffing, iSense Consulting, HeadFirst, Between, SynProfs, Ukomst en Itaq. Het contract heeft een waarde van 316 miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-06T13:27:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.