Centralpoint wint tender mobiele hardware UWV

Dit artikel delen:

UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) gunt de Europese aanbesteding mobiele hardware aan Centralpoint. De wederverkoper wordt verantwoordelijk voor de levering van mobiele hardware, bestaande uit mobiele toestellen en bijbehorende accessoires zoals opladers, oortjes, screenprotectors en telefoonhoesjes. Het gaat om de levering voor circa 18.000 medewerkers.

Volgens de hardwaredienstverlener is de uitkeringsinstantie een nieuwe klant, al leverde in het verleden Scholten Awater (een paar jaar terug opgegaan in Centralpoint) eveneens apparatuur aan het UWV. Naast de levering van hardware en accessoires gaat Centralpoint nog een aantal it-diensten verzorgen, zoals flexibele bestelmogelijkheden, het verlenen van technische support, het projectmatig uitrollen van mobiele toestellen en op het aanvraag geven van adviezen en informatie over de mobiele apparatuur, het beheer ervan en nieuwe ontwikkelingen op de markt.

UWV heeft met Centralpoint een contract gesloten voor een periode van tweeënhalf jaar met een mogelijke verlenging van één keer één jaar.

  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-08T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.