Caesar leverancier bij fors maatwerkcontract Rijk

Dit artikel delen:

Diverse ministeries en zelfstandige bestuursorganen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het inzetten van ict'ers op resultaatverplichte opdrachten. Het gaat om maatwerkactiviteiten gedurende een periode van maximaal vier jaar. De geraamde totale contractwaarde bedraagt zo'n 198 miljoen euro. Het Utrechtse Caesar behoort bij de zeven partijen die zijn geselecteerd.

Officieel heet de aanbesteding 'Resultaatverplichte ICT/IV-opdrachten', opgezet door het Inkoop Uitvoering Centrum EZK (IUC-EZK), een onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, dat weer deel uitmaakt van het ministerie van Economische Zaken & Klimaat - EZK). Deelnemers zijn het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ministerie van Algemene Zaken, ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, ministerie van Defensie, ministerie van Financiën, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Rijkswaterstaat), ministerie van Justitie en Veiligheid (Centraal Justitieel Incassobureau), ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sociale Verzekeringsbank.

De tender bestaat uit twee percelen: één voor opdrachten op het gebied van ict en iv (informatievoorziening) voor ontwikkeling, beheer, advies en/of training rondom maatwerkapplicaties en -ondersteuning, en één voor opdrachten op het vlak van informatiebeveiligingsdiensten (pentesten, bewustzijnprogramma's, technische adviezen, security reviews). De opdrachten kennen een contractuele verplichting voor een opdrachtnemer tot het opleveren van een vooraf bepaald resultaat (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een inspanningsverplichting).

De Utrechtse dienstverlener Caesar meldt een van de uitverkorenen te zijn op het eerste perceel. Wie de andere winnaars zijn, is nog niet duidelijk. Caesar zet bij deze raamovereenkomst zijn onderdeel Garansys in dat jarenlange ervaring heeft in resultaatgerichte dienstverlening, zowel in de profit- als non-profitsector. De it-dienstverlener werkt verder samen met it-personeelsbroker TNG Staffing en een aantal gespecialiseerde onderaannemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-14T12:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.