Pink Elephant levert Markenheem nieuwe werkplek

Zorgorganisatie Markenheem heeft Pink Elephant geselecteerd als nieuwe ict-partner. Pink Elephant zal voor de ongeveer duizend medewerkers van Markenheem een nieuwe werkplek implementeren gebaseerd op de eigen Pink365-oplossing aangevuld met een sociaal intranet. Pink Elephant zal tevens tweedelijnsondersteuning bieden en ondersteuning op locatie.

De overgang naar de op Microsoft 365 gebaseerde werkplek is inmiddels gestart. Hierbij zal het sociaal intranet van A&M Impact en de applicatie-ontsluiting van Liquit, beide partners van Pink Elephant, worden ingezet. Resultaat is een werkplek die op ieder internetdevice te benaderen is. Zo heeft de zorgverlener altijd de beschikking over de benodigde gegevens, zoals de planning. De overgang wordt in de tweede helft 2022 afgerond.

Digitalisering speelt een grote rol in de zorgverlening, bedrijfsvoering, besturing van de organisatie en samenwerking met andere organisaties. Met de implementatie van de nieuwe digitale werkplek worden Markenheem-medewerkers beter ondersteund in het uitvoeren van hun (zorg-)taken. Bij de live-gang gaat Pink ondersteuning bieden op de werkvloer aan de medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-13T13:32:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.