SSC Ons in zaken met Protinus IT

Dit artikel delen:

SSC Ons, één van de grootste shared service centra van Nederland, heeft als aanbestedende dienst en namens partners, aan Protinus IT de aanbesteding ‘Softwarebroker’ gegund. Het gaat om een looptijd van drie jaar met optie tot verlenging van drie maal één jaar. De maximale omvang van de raamovereenkomst wordt geschat op gemiddeld zes miljoen per jaar.

Ons is het shared service centrum op het gebied van bedrijfsvoering voor de regio Zwolle. De betrokken partners zijn de gemeenten Dalfsen, Kampen, Westerveld, Zwartewaterland, Zwolle en de provincie Overijssel.

Protinus zal Ons de komende jaren voorzien van commercial-off-the-shelf software', zowel voor on-premises-gebruik als software-as-a-service, afgestemd op de behoefte, omvang en toekomstvisie van de zes deelnemers. Daarnaast biedt de Houtense it-dienstverlener gevraagd en ongevraagd advies over aankoop en bezit van softwarelicenties en neemt het de afhandeling van bestellingen en administratieve zaken rondom softwarelicenties uit handen, met een centrale registratie in een portaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-08T12:08:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.