Protinus IT wint kavel Managed Services bij Road2022

Dit artikel delen:

Protinus IT heeft het perceel Managed Services van de rijksbrede aanbesteding Road2022 mede in de wacht gesleept. De deelnemers die gebruik gaan maken van deze raamovereenkomst zijn ODC-Noord, DUO, Nationaal Archief, Dictu, de ACM en RDW.

De tender Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2022 (Road2022) bestaat uit de kavels Datacenterinfrastructuur, Netwerk- en Security,  Cloudbrokerage en Datacenterapparatuur, Managed Services en perceel overstijgende behoeftes. De totale geraamde waarde van deze aanbesteding bedraagt meer dan 225 miljoen euro met een looptijd van drie jaar met een verlengingsmogelijkheid van één jaar.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft, onder regie van de categorie Datacenters van het Inkoop Uitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) van OCW, Protinus IT de aanbesteding Road2022 als één van de vier opdrachtnemers gegund.

De Houtense it-dienstverlener gaat zich binnen deze aanbesteding bezig houden met aanvragen binnen het perceel Managed Services in minicompetities met twee andere leveranciers. Het bedrijf zal met partners en toeleveranciers de deelnemers van elke gewenste oplossing en dienstverlening voorzien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-18T19:04:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.