UWV selecteert Atos als adviseur

Dit artikel delen:
Digitaal adviseur

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft Atos aangetrokken voor het leveren van adviesdiensten op het gebied van bedrijfsvoering en management. Daarbij gaat het om zowel 'harde' - waaronder it-, financieel, juridisch en fiscaal advies - als 'zachte' adviesdiensten op het gebied van cultuur, gedrag en leiderschap om te kunnen anticiperen op veranderingen in regelgeving van ministeries en overheidsinstanties.

Het Franse it-concern levert deze adviesdiensten samen met de partners BDO en Samhoud. Dit consortium is overigens niet de enige strategische adviespartij die UWV na een aanbesteding heeft geselecteerd. In totaal gaat het om acht partijen. Volgens vakwebsite Consultancy.nl gaat het naast Atos om de combinatie PA Consulting/VKA (Verdonck, Klooster & Associates), EY, Deloitte, KPMG, Gartner, McKinsey & Company en Gupta Strategists.

Het raamcontract heeft een looptijd van vier jaar en een indicatieve waarde van twaalf miljoen euro per jaar.  

Voor Atos betekent de overeenkomst een opsteker in de moeilijke periode waarin het bedrijf verkeert. Vorig jaar sleepte het een grote overheidsorder in de wacht bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (voor een SAP-cloudmigratie) en in 2021 een mega-order bij Defensie om samen met IBM een nieuwe it-infrastructuur neer te leggen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-16T11:20:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.