IBM roemt Nederlandse zorgportaal van Funatic

Dit artikel delen:
Zorg

De Nederlandse portalenbouwer Funatic is door technologiegigant IBM onderscheiden met een Beacon Award in de categorie ‘Demonstrate Greater Business Impact with Social Business Best Practices’. IBM roemt vooral de manier waarop zijn partner projecten uitvoert in de Nederlandse zorgsector. Funatic levert zorgportalen op basis van IBM’s Websphere Portal-platform aan verschillende Nederlandse ziekenhuizen, waaronder Haga Ziekenhuis, Meander MC, Medisch Spectrum Twente, Erasmus MC en straks ook Izit.

De Beacon Awards worden elk jaar toegekend aan een select aantal businesspartners van IBM die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd die waarde creëren en klanten helpen hun organisaties te transformeren. Funatic realiseerde de portalprojecten en -oplossingen met IBM’s Websphere-, Connections- en Mobile-platform. De Portal (Healthcare) Apps stellen Funatic-klanten in staat om meer functionaliteit te bieden in kortere cycli, tegen kleinere budgetten.

De Beacon Awards werden uitgereikt tijdens de IBM Partnerworld Leadership Conference in Las Vegas in de Verenigde Staten. Hier werd Funatic gekozen uit honderden nominaties. IBM Beacon Awards erkennen die businesspartners die hebben bewezen te excelleren in het leveren van IBM-oplossingen die resulteren in transformatie en groei van de bedrijfsactiviteiten. Dit jaar werden er in totaal 27 awards uitgereikt.

Computable- topic Zorg

Er is op dit moment geen branche waar zoveel verschillende ict-vraagstukken spelen als in de zorgmarkt. Reden voor ict-vaktitel Computable om te starten met het nieuwe topic Zorg. De komende tijd worden meerdere ict-vraagstukken in de zorg behandeld met input van de eigen Computable-experts op het topic Zorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-21T10:38:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.