Cormel IT zet Ensemble van Intersystems in

Dit artikel delen:

Cormel IT Services is een overeenkomst aangegaan met de Amerikaanse databasespecialist Intersystems. Daarbij is afgesproken dat Cormel IT Services het integratieplatform Ensemble van Intersystems gaat inzetten bij zijn QIC-applicatiesoftwaresuite voor de intra- en extramurale zorg. Met gebruikmaking van Ensemble wil het bedrijf uit Sittard de aansluiting van QIC op andere systemen in zorgketen vergemakkelijken. Dat moet weer leiden tot een betere afstemming van werkprocessen bij de diverse medische disciplines.

Het softwarepakket QIC (Quality in Care) omvat softwaremodules die zorgverleners ondersteunen bij de uitvoering van hun dagelijkse taken in zorginstellingen die in omvang variëren van driehonderd tot zesduizend medewerkers. 

'Samenwerking vanuit diverse disciplines in de zorg en tussen de diverse zorgverlenende instellingen draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van de zorg en het verlagen van de zorgkosten', zegt Marco Driessen, accountmanager bij Cormel IT Services. 'Daarvoor is het noodzakelijk dat medewerkers op een gemakkelijke manier informatie met elkaar uitwisselen. Ensemble stelt ons in staat om op een efficiënte wijze conform de gangbare standaarden onze modules te koppelen met andere zorgapplicaties. Zonder tijdverlies moeten we data kunnen overbrengen tussen de betrokken zorgverleners in alle geledingen van de zorg.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-16T09:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.