Pinkroccade Healthcare wijzigt naam EPD-suite

Dit artikel delen:

PinkRoccade Healthcare verandert de naam van zijn elektronisch patiëntdossier (epd) Psygis Quarant voor de GGZ in Mijn Quarant. De naamsverandering wordt gecombineerd met de introductie van nieuwe functionaliteiten, zoals een vernieuwde agenda, een zorg- en logistiekmodule en geïntegreerde wet- en regelgeving. Met de naamswijziging wil de zorgautomatiseerder benadrukken dat het epd-pakket bedoeld is voor diverse gebruikersgroepen binnen de GGZ.

Mijn Quarant is de opvolger van Psygis Quarant en ondersteunt het primaire proces van zorgorganisatie binnen de GGZ. Medische gegevens worden in dit epd opgeslagen, zorg en logistiek worden gecoördineerd en de bedrijfsvoering wordt ondersteund.  

Dagelijks maken zo'n dertigduizend medewerkers in de GGZ gebruik van dit epd. De eindgebruikers zijn divers: van cliënt, behandelaar, functioneel beheerder en de medewerker zorgadministratie tot aan de applicatiebeheerder. Mijn Quarant is volgens Pinkroccade Healthcare afgestemd op de specifieke behoeften binnen diverse vakgebieden in GGZ-organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-18T11:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.