VGZ en Univé verlengen contract Atos

Dit artikel delen:
Handen schudden

De verzekeraars VGZ en Univé hebben hun datacentercontracten met Atos voor vijf jaar verlengd. De nieuwe contracten lopen nu tot eind 2018. Beide verzekeraars fuseerden in 2007 met IZA Zorgverzekeraar en Trias tot Uvit en sloten toen een gezamenlijk outsourcingscontract met Atos. Eind 2011 werd de fusie weer ontbonden en namen beide verzekeraars afzonderlijk datacenterdiensten af van Atos.

Een woordvoerder van VGZ stelt dat het contract met Atos voor rekencentrumdiensten na een heronderhandeling is 'opgeschud en weer is verlengd'.

Een zegsvrouw van Atos meldt dat er met Univé ook nieuwe afspraken zijn gemaakt. 'Daarmee is het contract verlengd en loopt nu tot eind 2018.'

Op 31 december 2011 vond er een de-fusie plaats en werd UVIT opgesplitst in een specifieke zorgverzekeraar onder de naam Coöperatie VGZ U.A. en een verzekeringsbedrijf onder de naam Coöperatie Univé U.A. VGZ levert sindsdien zorgverzekeringsdiensten aan Univé. Na de ontvlechting koos Univé ervoor een nieuwe werkplekbeheerder te zoeken. Dat is OGD geworden in plaats van Centric. VGZ voert het werkplekbeheerder intern met eigen personeel uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Tot eind 2018? Best lang!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-09T17:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.