Copaco breidt uit met LED en domotica

Dit artikel delen:

Ict-distributeur Copaco start een nieuwe business unit die zich richt op energiebesparende en intelligente oplossingen voor woon- en werkomgevingen. Het portfolio zal bestaan uit led-verlichting en domoticasystemen. De nieuwe business unit richt zich zowel op het it-kanaal als op de elektrotechnische installatiebedrijven. Het Eindhovense bedrijf heeft voor de nieuwe divisie medewerkers aangetrokken die ervaring hebben op het gebied van verlichting en domotica en wederverkopers kunnen adviseren en ondersteunen bij het maken van lichtplannen en domotica-configuraties.

Volgens algemeen directeur Iwan Kuijpers is led in combinatie met een domotica-systeem de oplossing voor maximaal comfort en een maximale besparing. 'Verlichting wordt steeds intelligenter. Led-verlichting die met je smartphone bestuurd kan worden is al beschikbaar en dat is nog maar het begin. Met domotica kan zelfs het hele huis of bedrijfspand bediend worden vanaf de smartphone. Deze ontwikkeling biedt niet alleen nieuwe kansen voor elektrotechnische installatiebedrijven, maar juist ook voor resellers en software ontwikkelaars.'

Copaco is distributeur in de Benelux en Frankrijk van ict-producten en logistieke diensten. Er werken circa 350 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-26T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.