TSC helpt zorginstelling naar Microsoft-cloud

Dit artikel delen:
Thuizorg

Ict-dienstverlener The Sourcing Company heeft de volledige ict-omgeving van Zorg in Nederland naar de cloud overgeheveld. Ruim tweehonderd werkplekken draaien momenteel op het WebInfra Cloud-platform van het bedrijf. Dit platform is gebaseerd op Windows Server 2012 R2 van Microsoft.

Na de overname van de zorginstelling De Kraamvogel  was Zorg in Nederland op zoek naar een ict-dienstverlener die de gehele organisatie op ict-gebied kon 'ontzorgen'. Behalve de uitbreiding van vierhonderd naar 1800 medewerkers moesten deze werkplekken ook binnen een periode van vier maanden op een andere omgeving draaien. De keuze voor The Sourcing Company komt doordat de dienstverlener de eerstelijnsondersteuning op zich neemt.

The Sourcing Company maakt onderdeel uit van de top dertig partners van Microsoft in Nederland.  De nieuwe omgeving is dan ook gebaseerd op Windows Server 2012 R2. Met dit product richt The Sourcing Company zich op het middenbedrijf met tussen de 25 en vijfhonderd werkplekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-26T11:58:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.