JBZ verlengt beheercontract I3

Dit artikel delen:
ICT in de zorg

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) verlengt het managed services contract met ict-dienstverlener i3 groep. De komende vijf jaar neemt het ziekenhuis de zogenaamde Care4Use-dienst van de ict-dienstleverancier af. Hierbij betaalt het JBZ alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de opslagcapaciteit. De I3 groep is verantwoordelijk voor de levering en het beheer van de infrastructuur van het ziekenhuis.

Eind november 2011 tekende het Jeroen Bosch Ziekenhuis het eerste vijfjarig contract met i3 groep. Nu tekenen de partijen voor een verlening van de zogenaamde Care4Use-dienst. Deze dienst stelt het ziekenhuis uit ’s-Hertogenbosch in staat om enkel voor de werkelijk benodigde opslagcapaciteit te betalen. I3 groep is verantwoordelijk voor de levering en het beheer van de infrastructuur voor onder andere de PACS2 en epd-infrastructuur. De Caredesk van de ict-dienstverlener verzorgt het dagelijks beheer van de systemen.

In het nieuwe contract is ook de storagevirtualisatie-oplossing toegevoegd. Hiermee kan het ziekenhuis flexibel omgaan met de explosieve datagroei in de medische wereld. Daarnaast krijgt het ziekenhuis de beschikking over een self service portal waarmee JBZ-beheerders zelfstandig capaciteitsaanvragen kunnen doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-12T11:12:00.000Z Suzanne Martens