Vanad koopt ICT-specialist zorg Comvio

Handen schudden

Vanad Group heeft Comvio, leverancier van cloud- en it-oplossingen voor paramedische zorgverleners, overgenomen. Het in Didam gevestigde Comvio levert hardware en it-diensten voor praktijken in de eerstelijns gezondheidszorg. Daarnaast kan het bedrijf ook de it-inrichting van gezondheidscentra voor zijn rekening nemen. Het bedrijf biedt daarbij een cloud computing-dienst. De activiteiten van Comvio worden opgenomen in het Vanad-onderdeel Enovation, een ict-specialist voor de gezondheidszorg in Nederland.

In 2013 nam Vanad Group Enovation over, gevolgd door de overname van het Utrechtse Artificial Industry. Met de inlijving van Comvio zegt het bedrijf een volgende belangrijke stap te hebben genomen in de versterking van zijn positie op de (Nederlandse) ict-markt in het algemeen en de zorgsector in het bijzonder. De ict-groep (duizend man) laat weten zich op korte termijn ook internationaal te willen versterken in de ict-zorgmarkt.

Volgens Jeroen van Rijswijk, algemeen directeur van Enovation, zal Comvio vanuit Didam blijven opereren en wordt het dienstenpakket voor klanten uitgebreid met de oplossingen van Enovation. Er werken veertien man bij het bedrijf.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-03T11:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.