Vers bloed voor zorg-groeiplan Unit4

Dit artikel delen:
Ziekenhuis verpleegster zorg

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft vier nieuwe managers benoemd die bij moeten dragen aan groei van de activiteiten op de zorgmarkt. Twee van hen werkten eerder voor PinkRoccade Healtcare. Unit4 meldt dat het de Nederlandse gezondheidszorg als één van de belangrijkste markten ziet en groei verwacht.

Het team voor business development wordt uitgebreid met Ingrid van der Hoek. Zij is aangesteld als business development manager. Van der Hoek werkte voorheen onder andere voor PinkRoccade Healthcare. Ook Wilco van Dijk, die voorheen als business manager verbonden was aan PinkRoccade Healthcare, stapt over naar Unit4.

Het verkoopteam is versterkt met Jurgen Reimert, die overkomt van Canon en Liesbeth Stegehuis die uit de hr-tak van Unit4 doorstroomt naar haar nieuwe functie. Het softwarebedrijf dat op dit moment vooral aan zorgorganisaties in de verpleging, verzorging, thuiszorg en gehandicaptenzorg levert, merkt dat die klanten steeds meer investeren in digitale oplossingen voor de ondersteuning van cliënten. Ook zien ze het faciliteren van samenhangende zorg stijgen.

Unit4 claimt dat op dit moment 150 zorgorganisaties gebruik maken van hun oplossingen. Met de uitbreiding van de teams sales en business development wil de leverancier de relaties met bestaande klanten versterken en nieuwe zorgorganisaties aantrekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-01T16:31:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.