AMR ICT levert Cisco-oplossingen in de zorg

ICT in de zorg

AMR Ict uit Maastricht gaat een samenwerking aan met het Amsterdamse netwerkconcern Cisco. De it-dienstverlener gaat Cisco-oplossingen aanbieden in de zorgsector, met name in Zuid-Nederland. Hiervoor wordt een aantal medewerkers technisch opgeleid. Daarnaast voegt het een nieuwe commerciële directeur toe aan het team.

AMR Ict biedt clouddiensten voor zorg- en overheidsinstellingen en commerciële organisaties, voornamelijk in Zuid-Nederland. Het ontwerpt, bouwt en onderhoudt ict-infrastructuren. De it-dienstverlener is een samenwerking met netwerkconcert Cisco aangegaan. Hiervoor gaat het Cisco-oplossingen op het gebied van zorgcommunicatie aanbieden aan zijn klanten.

Een aantal medewerkers van de it-dienstverlener wordt hiervoor technische opgeleid. Hierdoor zijn zij sneller op de hoogte van de nieuwe producten en oplossingen van Cisco. Dit met het doel om klanten beter en sneller te kunnen helpen bij vraagstukken. Eigenaar en technisch directeur Maarten Amkreutz: ‘We kunnen onze klanten niet alleen beter ondersteunen, maar op ict-vlak ook ontzorgen. Door de directe lijnen met beslissers binnen Cisco kunnen we ook reageren bij eventuele escalaties.'

Om voorbereid te zijn op de verwachte groei van AMR Ict, wordt het team uitgebreid met een nieuwe commercieel directeur. Vanaf 1 november 2015 zal Marco Tom de functie gaan bekleden. Momenteel is hij nog werkzaam bij Brain Force. Daarnaast zal Collin van Leeuwen zich vanuit de binnendienst met de commerciële activiteiten bezig gaan houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-22T11:18:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.