Telindus vernieuwt ICT-infrastructuur GHZ

Dit artikel delen:
ICT in de zorg

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) uit Gouda heeft in samenwerking met netwerkdienstverlener Telindus uit Utrecht zijn ict-infrastructuur vernieuwd. Daarnaast is er een Flexpod-datacenteroplossing op basis van NetApp-storage, Cisco unified computing system (UCS)-servers en Cisco Nexus-netwerkinfrastructuur gerealiseerd.

Het GHZ had de storageomgeving in eigen huis draaien. Door omstandigheden moest deze snel vernieuwd en uitgebreid worden. Een ander belangrijk onderdeel van het vernieuwen van de compute-component. Het GHZ koos voor servers van Cisco, die Telindus kan leveren, onderhouden en managen.

Peter Bakker, ict-manager bij het GHZ: ‘Cisco UCS integreert goed met NetApp en ons onlangs vernieuwde VMware-platform. Daarnaast is het een voordeel dat Telindus support kan leveren voor alle componenten in onze ict-infrastructuur. Hierdoor kan de ict-afdeling van het GHZ focussen op het verder optimaliseren van onze dienstverlening aan de interne klant.’

Telindus bood tijdens het gehele project het ziekenhuis ondersteuning door te adviseren in de ontwerpfase.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-09T10:31:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.