Vitras besteedt ICT uit aan Hands On

Dit artikel delen:

Vitras, een thuiszorginstelling uit Nieuwegein, besteedt zijn ict uit aan Hands On. Dit bedrijf uit Weesp is al verantwoordelijk voor de servicedesk van de zorginstelling en de levering en het onderhoud van tablets aan zorgmedewerkers. Hands On wordt nu ook verantwoordelijk voor het beheer van de gehele ict-omgeving van Vitras. Daarbij worden alle medewerkers van Vitras met een mobiele Office 365 werkplek uitgerust.

Hands On adviseert, implementeert en beheert Microsoft-oplossingen. De samenwerking tussen beide organisaties is in 2015 gestart. Hands On heeft inmiddels de voorbereidingen getroffen om alle medewerkers van Vitras, dat meerdere vestigingen in voornamelijk de provincie Utrecht heeft, met een mobiele Office 365 werkplek uit te rusten. Dit biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken.

Anton Los, manager Facilitair Bureau bij Vitras: ‘Van onze medewerkers wordt steeds meer verwacht dat zij hun werk zo efficiënt mogelijk doen. Tegelijkertijd gaan ontwikkelingen op het gebied van software en apparatuur zo snel, dat wij op zoek waren naar een partner die onze ict-omgeving optimaliseert.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-16T10:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.