‘Jouw Omgeving’ helpt Jeugd GGZ met beeldbellen

Zorg & ICT 2016

Dit artikel delen:
beeldbellen

Het eHealth-platform ‘Jouw Omgeving’ stelt per april een beeldbel functionaliteit beschikbaar voor zeven Jeugd ggz-instellingen en andere Jouw Omgeving-relaties. Jouw Omgeving werkt hiervoor samen met Webcamconsult, een online video communicatie platform ontwikkeld door medisch specialisten.

Jouw Omgeving biedt een platform voor de zorg gebaseerd op de drie pijlers communicatie, online werken en inzage en rapportageverstrekking. Door consulten via online video communicatie aan te bieden wil het eHealth-platform het behandelaanbod verbreden. Hiervoor is het een samenwerking aangegaan met het video communicatie platform Webcamconsult.

Per april kunnen zeven Jeugd ggz-instellingen, verenigd in het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie (E-KJP), beeldbellen via Webcamconsult. Zij doen ervaring op met de verschillende behandelvormen via beeldbellen. Voor andere Jouw Omgeving-relaties is beeldbellen als aanvullende module beschikbaar. 

Zorg & ICT

Jouw Omgeving en Webcamconsult zijn aanwezig op de beurs Zorg & ICT bij standnummer 01.A145 (Jouw Omgeving) en 01.E015 (Webcamconsult). De ict-beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Registreer nu voor gratis toegang tot de beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-05T15:12:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.