Pactum en OG Heldring in zee met Netsourcing

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

De jeugdopvoed- en zorginstellingen Pactum en OG Heldring, onderdelen van de Conrisq Groep, besteden hun ict-infrastructuur uit aan Netsourcing uit Waardenburg. De instellingen gaan over op het nieuwe werken en verwachten door de it-infrastructuur bij een gespecialiseerde partij onder te brengen er een flexibere en betrouwbaardere dienstverlening voor terug te krijgen.

Netsourcing biedt aan de medewerkers van de zorg- en opvoedinstellingen een mobiele werkomgeving met een hoge beschikbaarheid. Bij de keuze voor dit bedrijf speelt mee dat de it-dienstverlener ervaring heeft in de zorgmarkt en daarvoor bijvoorbeeld kennis heeft van veiligheids- en privacy aspecten die spelen op het gebied van Informatiebeveiliging.

Pactum biedt jeugd- en opvoedhulp in Noord- en Midden-Gelderland en een deel van Overijssel. De O.G. Heldringstichting behandelt kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen en (ernstige) gedragsstoornissen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-18T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.