Philips zet zorgsoftware Pegasystems in

Dit artikel delen:

Technologieconcern Philips heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Pegasystems. Dit is een Amerikaanse leverancier van software voor business process management en klantrelatiebeheer. Philips wil de patiëntinformatie-applicaties die Pegasystems later dit jaar op de markt brengt koppelen aan zijn medische cloudplatform. Daarmee kunnen zorgverleners makkelijk op afstand zorg bieden, is de verwachting.

Doel van de nieuwe Pega Care Management Application is om zorgverleners en -verzekeraars te helpen hun zorg parallel te laten lopen met de bij een patiënt betrokken zorgteams. De mogelijkheden hiervoor worden verder uitgebreid door deelname aan het Philips HealthSuite Cloud-platform dat zorgapparaten verbindt en integreert met elektronische patiëntdossiers, klinische systemen, geavanceerde voorspellende analytics, beveiligde opslag in de cloud en de uitwisseling van longitudinale patiëntgegevens.

In de zorgverlening zie je dat (draagbare) apparaten zorgteams helpen hun dienstverlening te vergroten buiten de reguliere dokterspraktijk, zegt Alan Trefler, oprichter en topman van Pegasystems. ‘Door de samenwerking met Philips en hun diepgaande kennis over gekoppelde  zorgtoepassingen en internet of things, en de verbinding van onze toepassingen met het HealthSuite Cloud Platform, ontstaat een nieuwe vorm van samenwerking die het gehele zorgspectrum bestrijkt. Met een gedifferentieerde, gepersonaliseerde zorg en een betere gezondheid van patiënten als resultaat.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-07T11:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.