Gilde investeert in EPD-aanbieder Impulse

Dit artikel delen:

Investeringsfonds Gilde Equity Management Benelux stapt in bij Impulse Info Systems middels een management buy out van oprichter Henk Koopman. Dit bedrijf uit Oldenzaal ontwikkelt softwareapplicaties voor de gezondheidszorg, met name elektronische patiëntendossiers. Met investeerder Gilde aan boord wil Impulse verder groeien in de zorgsector. Oprichter Henk Koopman blijft in zijn huidige rol als directeur en aandeelhouder betrokken.

Impulse, opgericht in 1994 en gevestigd in Oldenzaal, levert software aan een breed scala van zorginstellingen, met name in de geestelijke gezondheidszorg. Het zorginformatiesysteem USER stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces te automatiseren en de financiële administratie en facturatie maximaal te ondersteunen.

Er werken zo’n negentig man bij Impulse. Klanten zijn onder andere Kentalis, GGZ Centraal, Elkis, Mediant, GGD Amsterdam, Pompe Stichting, Antes en Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-22T10:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.