NewHealth Collective koopt Mentalshare Direct

Dit artikel delen:
medische afspraak

E-health-leverancier NewHealth Collective uit Den Haag neemt Mentalshare Direct over. Dat bedrijf uit Utrecht biedt online behandelmodules voor geestelijke gezondheidszorg. Met de overname kan het Haagse bedrijf de hele ggz-sector voorzien van e-health-producten.

NewHealth Collective levert een e-health-oplossing voor de geestelijke gezondheidszorg. Het heeft als strategie om ‘innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten’ aan zorgaanbieders te leveren zodat zij patiënten ook via het internet kunnen helpen.

Om invulling aan deze strategie te geven, neemt het Haagse bedrijf Mentalshare Direct over. Dat is een leverancier van gespecialiseerde wetenschappelijk onderbouwde online behandelmodules voor geestelijke gezondheidszorg. Het richt zich voornamelijk op de eerste lijn. Het Utrechtse bedrijf wordt per direct onderdeel van de NewHealth Collective-organisatie.

Deze overname stelt NewHealth Collective in staat om de hele ggz-sector te voorzien van e-health-producten, van preventie en psychische hulp in de eerste lijn bij de huisarts, tot behandeling van meer complexe psychische problemen door gespecialiseerde instellingen. Het zal zorg dragen voor de distributie en verdere ontwikkeling van het Mentalshare Direct-aanbod. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-13T10:52:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.