Zorggroep Thoon kiest weer VitalHealth Software

Dit artikel delen:
medische afspraak

De Zorggroep Thoon kiest voor het zelfmanagementplatform e-Vita en de module Ouderenzorg van VitalHealth Software. Het wil hiermee zijn multidisciplinaire zorgnetwerk rondom de patiënt optimaliseren en digitaliseren. De zorggroep gebruik al het Regionaal e-Health Platform van de leverancier uit Ede.

Zorggroep Thoon koos eerder het voor het Regionaal e-Health Platform van VitalHealth Software. Dat platform ondersteunt multidisciplinair samenwerken rondom een centraal dossier. Hiermee kan de patiënt integraal begeleid worden.

De zorggroep, met ruim 55.000 chronische patiënten, wil nu zijn multidisciplinaire zorgnetwerk optimaliseren. Het kiest daarom voor het zelfmanagementplatform e-Vita en de module Ouderenzorg van de leverancier uit Ede. Hiermee verwacht het de communicatie rondom de patiënt te verbeteren en de zorg meer persoonsgerichter te maken.

De module Ouderenzorg is bedoeld voor het onderlinge contact tussen hulpverleners. Dit zodat zij het zorgplan voor de oudere patiënt met elkaar kunnen afstemmen. Het e-Vita-platform maakt zowel zorg op maat als zorg op afstand mogelijk. Via een applicatie krijgen patiënten de regie over hun gezondheidssituatie en levenskwaliteit. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-22T09:35:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.