Conclusion koopt Furore voor focus op zorg

Dit artikel delen:
V.l.n.r.: Engbert Verkoren, ceo van Conclusion, Rien Wertheim, directeur Furore, en Rob Mulders, directeur Furore.

V.l.n.r.: Engbert Verkoren (ceo van Conclusion), Rien Wertheim (directeur Furore) en Rob Mulders (directeur Furore)

It-dienstverlener Conclusion uit Utrecht neemt Furore Informatica voor een onbekend bedrag over. Dat bedrijf uit Amsterdam levert ict voor de gezondheidszorg en de wetenschap. Via de overname focust Conclusion zich op deze sectoren.

Furore is een it-specialist voor de gezondheidszorg en de wetenschappelijke wereld. Zo ondersteunt het zorginstellingen bij de implementatie van epd’s en ecd’s en levert het medical intelligence, naar eigen zeggen de klinische variant van business intelligence. Furore levert epd’s van ChipSoft, Epic, Nexus en het Nedap-ecd Ons. Daarnaast levert het maatwerkoplossingen en verzorgt systeemintegraties voor opdrachtgevers.

Engbert Verkoren, Conclusion-ceo: ‘Met de overname van Furore zetten we, in vervolg op de aankoop van MediSign en de bestaande activiteiten, een gerichte volgende stap in het zorgdomein. We versterken daarnaast onze dienstverlening op het vlak van business services. Die vorm van dienstverlening ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en bij de veranderingen in hun organisaties en processen.’

Conclusion betitelt de zorg als een focusmarkt. Het Utrechtse bedrijf levert het big data-oplossingen, zorgportalen en e-learning-oplossingen. Daarnaast biedt het digitale bedrijfsvoering in de zorg, digitale content-ontwikkeling gericht op wachtkamers, digitale dienstverlening voor ziekenhuizen, technisch beheer en technisch applicatie management. Ook richt Conclusion zich op het openbaar vervoer, de overheid en financiële dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-16T10:12:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.