Noordhoff koopt e-learningspecialist L&M Software

Dit artikel delen:

Noordhoff Health, de zorgtak van Noordhoff Uitgevers, neemt L&M Software uit Maassluis over. Dat is een leverancier van opleidingsmanagementsystemen, waaronder het leerplatform Learnlinq. Via de overname wil Noordhoff zijn aanbod voor e-learning in de zorgsector uitbreiden en de organische groei versnellen.

L&M Software is opgericht in 1993 en ontwikkelt software op het gebied van cursusadministratie, opleidingsmanagement en e-learning. Het bedrijf helpt gebruikers bij het digitaliseren en optimaliseren van hun opleidingsprocessen. Eén van de producten is Learnlinq, een zogeheten learning management system (lms).

Noordhoff Health ontwikkelt leeroplossingen voor studenten en professionals in de zorg, waarbij het continu ontwikkelen en bijhouden van hun kennis en vaardigheden centraal staat. Via de overname van L&M Software wil het zijn leer- en ervarings-platform (learning experience platform) (door)ontwikkelen. Dat is een modulair opgebouwd platform waarin content, techniek en systeemintegratie gezamenlijk worden aangeboden.

Via de overname van Learnlinq kan Noordhoff dat leer- en ervaringsplatform verder ontwikkelen, vertelt Robert Gorter, directeur van Noordhoff Health. ‘Wij willen een full-service oplossing bieden om leermogelijkheden aan (zorg)organisaties te leveren. De oplossingen van L&M en Noordhoff Health gecombineerd zorgt voor een mooie, toekomstbestendige roadmap waarmee we verder toewerken naar het integreren van werken en leren.’

Noordhoff Health is een onderdeel van Noordhoff Uitgevers. De oplossingen worden in samenwerking met partners, klanten en zorgprofessionals ontwikkeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-08T10:51:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.