Medix Publishers neemt E-wise Medical over

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Medix Publishers uit Amsterdam heeft E-wise Medical overgenomen. Dit onderdeel van e-learning-specialist E-wise uit Utrecht biedt de zorgsector een aantal online platformen voor informatievoorziening, cursussen en nascholing.

Het betreft de producten FTO-Online, Farmacotherapie-Online, CME-Academy, Cefi-Online en Medi-Access. Dit laatste is een online authenticatiesysteem voor websites die gedeeltelijk of alleen toegankelijk zijn voor zorgprofessionals. Medix integreert deze producten binnen zijn label MedLearning.

Volgens Medix verstevigt het bedrijf met deze overname zijn marktpositie als medische uitgeverij en versterkt het zijn ambitie om de zorgverlener beter te ondersteunen in zijn dagelijkse werk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T09:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.