Promedico en Pita van Arkel gaan uit elkaar

Dit artikel delen:
splitsing

Algemeen directeur Pita van Arkel vertrekt bij Promedico. Dat maakt de bouwer van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg bekend in een kort persbericht. Van Arkel werkte zes jaar voor Promedico.

Het bedrijf meldt dat Mark Verheijen vanaf nu de enige uitvoerend bestuurder is. Maarten Vermeulen, bestuursvoorzitter van Promedico licht in de persverkalring toe: Wij zijn erkentelijk voor de rol die Pita van Arkel de afgelopen jaren heeft vervuld voor Promedico. Onder haar leiding heeft Promedico zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende softwareleveranciers van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Wij wensen haar veel succes bij het vervolg van haar carrière.’

Verheijen trad in maart 2018 aan als coo naast Van Arkel. Als mede-uitvoerend bestuurder zou hij zich gaan richten op de interne organisatie van de Promedico Groep. Van Arkel zou als ceo de focus leggen op externen, stond in een persbericht bij die benoeming in maart 2018.

Naast Verheijen bestaat het bestuur uit de niet uitvoerend bestuursleden Maarten Vermeulen (voorzitter) en Louis Witte. In februari 2018 werd Erwin Bader benoemd als commercieel directeur van de Promedico Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-19T08:44:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.