Philips langdurig in zee met Duitse ziekenhuisgroepen

Dit artikel delen:

Philips maakt bekend dat het twee langdurige partnerschapsovereenkomsten heeft ondertekend met ziekenhuisgroepen in Duitsland. Het Nederlandse bedrijf in gezondheidstechnologie zal vooral bijdragen aan medische imaging-oplossingen.

Voor de Kliniken der Stadt Köln zal Philips de komende vijftien jaar verantwoordelijk zijn voor het leveren, moderniseren, vervangen en onderhouden van geavanceerde medische imaging-oplossingen. De systemen zijn ter ondersteuning van precisiediagnoses en therapie.

Bovendien zal Philips helpen de radiologie-workflows van het ziekenhuis naar een hoger plan te tillen, met als doel de kwaliteit en de efficiëntie van de zorg verder te vergroten en de tevredenheid van patiënten en personeel te verbeteren.

De overeenkomst heeft een geschatte waarde van ongeveer negentig miljoen euro.

Philips ondertekende ook een achtjarige overeenkomst met de Städtische Klinikum München, het gemeenteziekenhuis van München en een van de grootste gemeentelijke ziekenhuisgroepen in Duitsland. De inzet hier is de vervanging van meer dan tweehonderd medische imaging-oplossingen, inclusief adviesdiensten. De geschatte waarde van deze deal raakt de vijftig miljoen euro.

‘Via deze innovatieve partnerschapsmodellen ondersteunen we de Städtische Klinikum München en de Kliniken der Stadt Köln om voortdurend de zorgverlening aan hun patiënten te verbeteren’, zegt Peter Vullinghs, market leader voor Philips DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). ‘Deze partnerschappen passen goed bij de transitie die Philips doormaakt om een leverancier van geïntegreerde oplossingen te worden die een holistische aanpak hanteert om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.’

De twee handtekeningen vertegenwoordigen twee van de grootste partnerschapsovereenkomsten in de medische technologie in Europa met Duitse ziekenhuisgroepen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-23T11:05:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.