Twee vliegen in een klap voor Arcus IT Group

Dit artikel delen:
Overname

Het Zwolse Arcus IT Group heeft branchegenoten Floating Byte (Rotterdam) en Lesage Ict (Oud-Gastel) in de gelederen opgenomen. Met de gelijktijdige overnames verdubbelt de it-dienstverlener zijn personeelsbestand naar ruim 110 medewerkers verspreid over vier locaties in Nederland.

Zowel Floating Byte als Lesage Ict zijn actief in het verlenen van ict-diensten aan de gezondheidszorg, zoals huis- en tandartsenpraktijken, apotheken, thuiszorg- en GGZ-instellingen. Lesage Ict is daarnaast aanwezig in het regionale mkb.

De bedrijven sluiten aan op de strategie van Arcus IT Group om branche-specifieke ict-diensten met een landelijke dekking te combineren. Eind 2017 nam het bedrijf al de Loyall ICT over. De diensten van zowel Arcus als de overgenomen bedrijven beslaan het volledige spectrum van ontwerp, implementatie en beheer van ict-infrastructuren én cloud-diensten. Andere thema’s zijn advisering rondom it-veiligheid en privacy, de moderne werkplek, productiviteit en samenwerking binnen organisaties.

Volgens Rob Verbeek, de belangrijke man bij Arcus, passen de acquisities in de actuele ontwikkelingen in de ict-markt: ‘Schaalvergroting is noodzakelijk om de snelle ontwikkelingen in onze markt voor te kunnen blijven. Door twee gecertificeerde zorg-en-ict-specialisten over te nemen, verwerven we in een keer veel marktkennis en een substantieel marktaandeel in deze belangrijke sector.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-20T17:45:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.