Unit4 toont nieuwe verzuim-app op Zorg & ICT

Dit artikel delen:

Een app waarmee leidinggevenden de administratie rondom het verzuim van medewerkers vergemakkelijken. Dat stelt Unit4 met de VerzuimSignaal Leidinggevenden-app in het vooruitzicht. De softwareleverancier presenteert het prototype van de app op Zorg & ICT 2019, gehouden van 12 tot en met 14 maart in de Utrechtse Jaarbeurs.

Goede verzuimbegeleiding start bij de leidinggevende. Als het aan Unit4 ligt, wordt deze leidinggevende in de toekomst beter ondersteund bij de begeleiding van zieke werknemers. Want het is niet eenvoudig om dat verzuim in goede banen te leiden. Wanneer de bijbehorende registratie vervolgens ook nog moet plaatsvinden in een gebruiksonvriendelijk systeem, leidt dit tot irritatie en slordigheden, stelt Unit4 in een persbericht. Bovendien worden noodzakelijke acties rondom de begeleiding van het verzuim regelmatig vergeten.

En juist daar komt de VerzuimSignaal Leidinggevenden-app om de hoek kijken. Zo zijn verzuim- en herstelmeldingen eenvoudig vast te leggen en is inzicht te krijgen in relevante dossieritems van gebruikers. Pushmeldingen attenderen de leidinggevende bovendien op nog te vervullen acties en taken teneinde te voorkomen dat deze worden vergeten en het verzuim onnodig lang duurt.

De app is weliswaar interessant voor organisaties in alle branches, maar beleeft zijn lancering (lees prototype) op de vakbeurs voor zorg- en ict-oplossingen die volgende week plaatsvindt. Immers, met name de zorg kent een relatief hoge verzuimpercentage. Naar verwachting komt de app later dit jaar beschikbaar voor klanten.

Over Unit4

Unit4 dat hoofdkantoor houdt in Utrecht, is een leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim vierduizend medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan vijfhonderd miljoen euro.

Zorg & ICT

Wilt u meer weten over de laatste digitale ontwikkelingen in de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2019. De beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 12 tot en met 14 maart. Registreren kan via de site.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-04T15:58:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.