KPN investeert in zorgplatform van Pharmeon

Dit artikel delen:
zelfzorg ehealth medicijn

KPN Ventures investeert een onbekend bedrag in Pharmeon. Dat bedrijf uit Amsterdam biedt een zorgplatform voor online-communicatie tussen zorgverleners en de consument. Zo kunnen gebruikers een afspraak met een zorgverlener maken, een herhaalrecept bestellen of een medische vraag stellen.

Pharmeon wil met zijn platform Uw Zorg Online zorg beter bereikbaar maken. Het claimt dat hier 800.000 zorgconsumenten en 1.200 artsen, apotheken en regio’s op zijn aangesloten. Met het groeikapitaal van KPN wil de organisatie nieuwe diensten toevoegen aan het platform. Daarnaast gaat Pharmeon nauwer samenwerken met KPN Health; de zorgdivisie van KPN.

KPN Ventures is een externe investeringstak van KPN en gevestigd in Rotterdam. Het voorziet Europese techbedrijven, met een focus op internet of things, digitale zorg en cybersecurity, van directe en indirecte (fund-in-fund-)investeringen. De investeerder wil samenwerken en bedrijven ondersteunen in hun groei.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-07T10:52:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.