SDB Groep neemt The Competence Group over

Derde acquisitie in een jaar tijd

Dit artikel delen:
Partners handen

SDB Groep neemt e-learningbedrijf The Competence Group (TCG) over. Daarmee voegt de Haagse specialist in cloud-oplossingen voor de zorgmarkt in een jaar tijd een derde bedrijf toe aan zijn portfolio. Eerder nam SDB Cormel en Reports over.

Nam SDB Groep in november 2018 Cormel over om zijn propositie van salaris-, hr- en planningproducten aan te vullen met ecd (elektronische cliëntendossiers)-software, in april van dit jaar volgde de overname van Reports, waarmee de propositie verder versterkt werd met analytics. Met de toevoeging van TCG komen daar e-learningoplossingen en het Bekwaamheidspaspoort (een soort scholing- en toetsingsrapport) bij. Ook wil SDB Groep zich als een partij ontpoppen die zijn klanten in de zorg als enige een full-suite saas-oplossing kan aanbieden met een combinatie van software en aanpalende services. Daarnaast is SDB Groep door deze overname in staat om uit te breiden naar België.

Met de derde overname, waarbij investeerder Main Capital als partner optrad, verandert SDB Groep in een organisatie met meer dan 180 medewerkers.

TCG, opgericht in 2002 en gevestigd in IJsselstein, is een ontwikkelaar en leverancier van e-learningsoftware en aanverwante diensten voor zorginstellingen. De focus ligt op de zorgmarkt in de Benelux, zowel in de care, cure, als de eerstelijnszorg. TCG blijft onder eigen naam opereren als onderdeel van de SDB Groep waarbij het huidige managementteam aanblijft.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-09T15:48:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.