Newhealth Collective en Mirro samen in e-health

Partijen wil mensen met psychische problemen helpen met online toepassingen

Dit artikel delen:
Mobiele zorg m-health

Aanbieders van e-healthoplossingen voor de geestelijke gezondheidszorg Newhealth Collective uit Den Haag en stichting Mirro uit Utrecht bundelen hun krachten. Mirro blijft hierbij een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk binnen de Newhealth-organisatie.

Mirro biedt mentale zorg  en online (zelfhulp-)modules voor preventie en behandeling van psychische klachten. Ook NewHealth Collective levert een e-health-oplossing voor de geestelijke gezondheidszorg. Beide partijen hebben naar eigen zeggen als focus het helpen van mensen met psychische problematiek middels online toepassingen. ‘Door de inzet van deze online toepassingen proberen we een bijdrage te leveren aan het verkorten van zorgtrajecten en het verlagen van de zorgkosten’, aldus de organisaties.

Frank Verhoef, directeur Newhealth Collective, legt aan dat door de krachtenbundeling met Mirro er schaalvergroting plaatsvindt en het bedrijf expertise over de ontwikkeling online modules in huis haalt. ‘De schaalvergroting en de expertise over ontwikkeling van modules geven ons de mogelijkheid om voor onze klanten nog meer hoogwaardige online diensten te ontwikkelen, met name gericht op vroegtijdige signalering en behandeling.’ Marjolein Ariaans, commercieel manager van stichting Mirro geeft aan in Newhealth Collective een distributeur te hebben gevonden voor de eigen producten. ‘We krijgen nu direct toegang tot een geavanceerd distributieplatform om onze producten in te ontsluiten. Bovendien hebben we nu de mogelijkheid om onze oplossingen te combineren met de producten van Newhealth Collective waardoor we onze klanten een nog breder assortiment kunnen bieden.’

Zorg & ICT

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2020. De beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 7 tot en met 9 april 2020. Registreren kan via de site.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-21T08:49:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.