Microsoft stelt voorrangregeling bij Azure op

Dit artikel delen:
Microsoft Azure

Hoewel het nu nog niet actueel is, heeft Microsoft al wel een lijst opgesteld van groepen die voorrang hebben mocht de Azure-capaciteit op een gegeven moment te krap zijn. In een blog afgelopen weekeinde vertelt de onderneming hoe zij te werk gaat gedurende de huidige corona-pandemie. Hieruit blijkt dat het bedrijf voortdurend de prestaties van zijn Azure-clouds meet.

Tot nog toe lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar nu meer en meer firma’s wereldwijd hun medewerkers thuis laten werken, bestaat de kans dat de capaciteit niet afdoende is.

In dat geval hebben hulporganisaties (zoals brandweer, ambulance en politie), onderdelen van de kritieke infrastructuur van overheden, en thuiswerkers (mensen die Teams gebruiken) dan absolute voorrang.

Microsoft geeft aan transparant te zijn in hoe Azure-capaciteit beschikbaar wordt gesteld. Dit is te volgen op het Microsoft Trust Center.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-23T17:29:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.