Zorg & ICT weer uitgesteld, nu in oktober 2020

Dit artikel delen:

De vakbeurs Zorg & ICT is door organisator Jaarbeurs wederom verplaatst. Reden hiervoor zijn de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet. De beurs werd eerder deze maand verplaatst naar juni. De nieuwe datums zijn 27, 28 en 29 oktober 2020.

Vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht zou in eerste instantie plaatsvinden op 7,8 en 9 april van dit jaar. Beursorganisator Jaarbeurs moest deze in verband met het coronavirus uitstellen naar 16, 17 en 18 juni 2020.

Deze nieuwe datum blijkt ook niet haalbaar te zijn. Dit komt volgens Paul Verdult, brand owner bij Jaarbeurs, door de gekozen strategie van het kabinet om het virus maximaal te controleren en de bijbehorende maatregelen die op 23 maart jl. bekend werden gemaakt. 'Deze twee factoren hebben bijgedragen aan de beslissing om de Zorg en ICT naar oktober 2020 te verplaatsen.’ 

Verdult vertrouwt er op dat de beurs van 27 tot en met 29 oktober 2020 in goede en betrouwbare omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan. ‘Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun.’

Jaarbeurs zegt als organisator de situatie uiteraard op de voet te volgen en te evalueren.

Let’s change health

Thema van de Zorg & ICT 2020 is 'Let’s change health'. Centraal staat het gegeven dat het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ict niet alleen interessant is voor zorgverlener en patiënt, maar dit vooral een absolute must is. Lees ook het interview met brand owner Paul Verdult, dat Computable eerder met hem hield.

Zorg & ICT 2020

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2020. De beurs vindt plaats in Jaarbeurs in Utrecht van 27 tot en met 29 oktober 2020. Registreren kan via de site.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-26T09:16:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.