Zorg & ICT opnieuw uitgesteld, nu naar 2021

Dit artikel delen:
Dokter met telefoon

Jaarbeurs stelt vakbeurs Zorg & ICT verder uit naar 18, 19 en 20 mei 2021. Reden hiervoor is het coronavirus en de nog altijd overspannen zorgmarkt.

‘We blijven positief en vertrouwen erop dat de beurs op 18, 19 en 29 mei 2021 in goede en betrouwbare omstandigheden kan doorgaan. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun’, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.

Week van de Zorg

"We krijgen in mei nu een prachtige zorgweek waarin drie evenementen worden georganiseerd"

Verdult is enthousiast nu in mei 2021 een heuse Week van de Zorg gehouden wordt met drie verschillende beurzen. Op 18, 19 en 20 mei zijn Zorg & ICT en Zorgtotaal te bezoeken, op 19, 20, 21 en 22 mei vindt Support plaats, een beurs voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving.

Let’s change health
Thema van de beurs blijft hetzelfde: Let’s change health. Centraal staat het gegeven dat het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ict niet alleen interessant is voor  zorgverlener en patiënt, maar vooral een absolute must. Lees ook het interview met brandmanager Paul Verdult, dat Computable eerder met hem hield.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-06T11:52:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.