Myneva neemt Technology to Serve over

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Producent van elektronisch cliëntendossier (ECD) Myneva uit Woerden neemt Technology To Serve (TTS) over, specialist in zorgregistratie. Het Zwolse TTS neemt daarbij afscheid van zijn ResidentWeb-ecd en biedt voortaan het gezamenlijke klantenbestand het elektronisch cliëntendossier (ecd) van Myneva aan.

Myneva heette overigens voor september 2020 nog Regas. De onderneming is actief in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Oostenrijk. Het ecd is ingericht voor ouderenzorg en past daarom goed bij de TTS-gebruikers, vinden de twee bedrijven.

Myneva is breder dan ouderenzorg en actief in het sociaal domein. Het biedt software en diensten voor alle onderdelen van een instelling: van verpleging en pedagogie tot administratie en beheer.

TTS was sinds begin 2020 verzelfstandigd als een zusterorganisatie van Care Expert, een leverancier van  zorgdeclaratiediensten en de software-as-a-service-oplossing Care2Declare. TTS zocht vervolgens naar een overnamepartij en kwam bij Myneva uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-24T21:26:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.