Amulet en Igne slaan handen ineen

Dit artikel delen:
Samenwerken

Amulet, gespecialiseerd in e-zorg, gaat samen verder met digitaal bureau Igne. Het samengaan moet de Utrechtse bedrijven helpen verder te groeien.

Oprichters van Igne, Wiert Omta en Max Tilli, treden binnen Amulet toe tot de directie: 'Wij zochten al enige tijd naar mogelijkheden om verder te investeren in groei. Nu we doorgaan in Amulet kunnen wij in één keer de benodigde stappen zetten. We zijn ervan overtuigd dat ons gezamenlijk aanbod onze positie zal versterken en de waarde die we aan onze klanten leveren verder zal verrijken', aldus het duo.

Jeroen van Geelen van Amulet: 'Zeker bij zorg- en maatschappelijke instellingen zijn software-oplossingen niet het eerste waar zij aan denken om mensen te helpen. Wij geloven dat dit een gemiste kans is. Software heeft de kracht mensenlevens te verbeteren. Wij bouwen apps voor zorgprofessionals, zodat zij meer tijd hebben voor waar het allemaal om draait: de mensen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-28T23:59:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.