Isala krijgt dataoplossing voor medische analyses

Dit artikel delen:

In samenwerking met Qumulo voorziet Hewlett Packard Enterprise (HPE) het Zwolse ziekenhuis Isala van een dataoplossing waarmee medische analyses snel zijn uit te voeren. Het dataplatform Qumulo wordt ingezet voor beheer en analyse van ongestructureerde data zoals medische foto’s en röntgenstraling. Met eenvoudig te schalen software defined-oplossingen om ongestructureerde data te beheren, versnelt HPE de toegang tot medische data. De patiëntenzorg kan hierdoor verbeteren.

Het Isala-ziekenhuis zocht naar een eenvoudig te beheren en doelmatige oplossing voor betrouwbare opslag van ongestructureerde data. De software defined-oplossing moest bovendien schaalbaar en toekomstbestendig zijn.

HPE levert samen met Qumulo, een platform voor eenvoudige opslag en databeheer, HPE Solutions for Qumulo. Het moderne filesysteem is gebouwd op basis van de HPE Apollo 4200 Gen10 Server die geoptimaliseerd is voor big-data-analyse en andere storage-intensieve workloads.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-20T10:09:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.