Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Het was een mooie zomer, ook voor de IT

Computable Expert

Cordny Nederkoorn
Test- En Marketing Consultant, TESTINGSAAS. Expert van Computable voor de topics Development, Cloud Computing en Security.

Voor mij waren de afgelopen zomermaanden een mooie tijd. Niet alleen vanwege het mooie weer en het leuke gezelschap, maar ook vanwege de zaken die speelden rondom IT.

Ook al was het komkommertijd, de Computable kon me toch nog boeien wat betreft artikelen over de IT-actualiteit.

Cloud computing was natuurlijk de main topic, maar ook big data (vooral mevrouw Barské’s artikel en white paper), Internet of Things (opblazende auto’s) en Security `(Mr. Snowden, PRISM) staken er bovenuit. Hierbij de outsourcing-, detachering- en managementartikelen even buitenwege gelaten.

Zoals Andre Salomons al aangaf in zijn artikel afgelopen juli, tijd voor Computable om de artikelen over Cloud Computing te bundelen. Maar wacht nog even met het bundelen van de artikelen over Big data, Security (inclusief mobile) en Internet of Things. Er is nog genoeg materiaal om de Computable het komende jaar hierover te vullen.

Denk dan vooral ook aan softwaretesten, want volgens een pas gepubliceerd artikel moet een goede software tester aan heel veel voldoen. Wel, ik ben vooral nieuwsgierig en gek op bugs vinden en rapporteren. Als je dat niet leuk vindt, zoek dan maar iets anders voor je levensonderhoud, want een beetje tester is gestoord, let wel prettig gestoord. Misschien ga ik ook meedoen aan het NK softwaretesten, al was het maar voor de fun. Dat kan ook nog een leuk artikel worden.

Alle gekheid op een stokje, degene die mijn artikelen gelezen heeft weet dat ik gedegen te werk ga en ook altijd antwoord geef op de ‘reaguurders’ (kan wel, hè jongens?). Geen reclamewerk en buzz-talk (big data, nanodata, hybrid cloud, MDM... What the ...?), maar taal die elke it'er kan begrijpen.

Kortom, genoeg te beleven de komende tijd en erover te schrijven. Ik heb er zin in, samen met alle andere Computable-experts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-23T13:30:00.000Z Cordny Nederkoorn
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.