Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Hulp voor Healey

Enige tijd geleden woonde ik een bijeenkomst bij die ging over het al dan niet laten maken van een website voor een organisatie.

Eén van de bedrijven die daarvoor offerte had uitgebracht verzorgde een presentatie. Degene die de presentatie gaf vroeg ter introductie aan de aanwezigen wat internet voor hen betekende. Een van de antwoorden kwam van een wat oudere persoon in het gezelschap die zei: "Internet is voor mij een ongewassen figuur die 's avonds laat op een zolderkamer zijn tijd zit te verdoen..."
Argumenten helpen voor die mensen niet en het enige wat je kunt doen is glimlachen en stilletjes je schouders ophalen. Dat de heer Dekker uit Hilversum ('Healey bashing', Computable, 6 april) zich ergert aan de column van Martin Healey kan ik me voor een Microsoft-adept wel enigszins voorstellen. Zijn uitspraak over de open source deed mij echter onmiddellijk denken aan "...een wat oudere persoon..."
 

Thieu Trum Boxtel

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-20T00:00:00.000Z Thieu Trum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.