Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

‘Samsung wacht op Apple Watch’

Kobby Dagan/Shutterstock.com

Elke werkdag behandelt Computable een onderwerp waarover lezers kunnen discussiëren. Vandaag over de pauze die Samsung heeft ingelast voor zijn smartwatches, waarvan het er vorig jaar flink wat heeft uitgebracht.

De elektronicareus last naar eigen zeggen bewust een pauze in om diep na te denken over hoe het de perfecte smartwatch kan maken. In het jaar sinds Samsungs eerste smartwatch debuteerde in september 2013 heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf zes verschillende modellen uitgebracht, weet de Wall Street Journal te melden. 'We hebben meer devices geïntroduceerd dan wie dan ook', zegt executive vice-president Young-hee Lee tegen de Amerikaanse zakenkrant. 'Het is tijd voor ons om te pauzeren. We willen een perfecter product.'

Gezien de uiterlijke overeenkomsten tussen de iPhone 6 en Samsungs gloednieuwe Galaxy S6 kan de ingelaste pauze voor smartwatches ook gewoon een kwestie zijn van (moeten) wachten op Apple. Wat vind jij?

Samsung is niet de enige die ‘perfectie’ overpeinst. Ook het Chinese Huawei zegt diep na te denken over smartwatch-design (zie video)

Huawei en smartwatches

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-10T08:00:00.000Z Jasper Bakker